Halı saha yaptırmayı planlıyorsanız, tercihinizi üretici firmalardan yana kullanmanız sizin yararınıza olacaktır. Arada aracı bir kuruluş olmaması sizin maliyetinizi hafifletecektir. Üretici firmalardan alınan halı saha malzemelerinin üzerine kâr koyup tekrar size sattıkları için halı saha yapım fiyatları size fazla gelecektir. Fakat üretici firmalar ile iletişime geçerek anlaşmaya varıldığı taktirde, oldukça uygun maliyete halı saha yapımı işini tamamlattırabilirsiniz.

Ayrıca, ufak çaplı halı saha yapan firmalar, sizlere sözleşmeli garanti sunamadığı gibi, kalitesiz ürünler de kullanabilmektedirler. Sizlere tavsiyemiz Türkiye'nin ilk TSE belgeli suni çim üreticisi olan Reformsports ile çalışmanız, en kötü bir fiyat teklifi almanızdır. info(at)reformsports.com mail adresine mail atarak veya (o212)5337073 telefon numarasından ulaşarak aklınızdaki tüm soruların cevabını alabilirsiniz.

Suni çimlerini Çorlu'daki fabrikasında üretmekte olan Reformsports'un kullandığı sentetik çimler genellikle Fifa onaylı sahalarda kullanılmaktadır. Dünya'da futbola yön veren kuruluş ola Fifa'nın tercih ettiği ve önerdiği bir firma olması sizin için çok avantajlıdır. Halı saha yapımı konusunda halı saha malzemelerini kendi fabrikasında ürettiğinden dolayı dünya normlarında ürünler ortaya çıkartmaktadır. Profesyonel teknik kadrosu halı saha yapımını çok kısa sürede tamamlamakta olup, montajını kusursuzca tamamlamaktadırlar.


Halı saha yapımının öncesi;


 Halı saha yapımının sonrası;